Leseliste påska 2011

Påske = krimlitteratur. For meg er vel denne likninga sann med alle høgtider og årstider på venstresida, men eg har handla inn nokre knakande gode bøker som eg skal sluke under påskesoli:

  • David Baldacci: The Sixth Man

  • Robert Crais: Stalking the Angel

  • Robert Crais: Indigo slam

Baldacci er gode greier.

Baldacci er gode greier.

I skrivande stund er eg godt inne i nummer to på lista. David Baldacci sin The Sixth Man er strålande. Baldacci har ei eiga evne til å kome opp med historiar som nesten er for fantastiske og for gode til å vere sanne, men presenterte på ein svært elegant og truverdig måte.

Baldacci har for øvrig sett namnet sitt på 21 romanar. Eg har lese dei alle. Men lukkeleg nok kan han touchmetoden, han skriv raskt – og om litt er han ute med noko nytt. Gler meg!

comments powered by Disqus