– Olav Stedje ville gjort det same

– Han ville ha trekt seg, seier Tormod Vik-Hansen til bepsays.

Facebook er ikkje viktig

Facebook har hatt tekniske problem denne veka. «Facebook bekrefter problemene,» skriv ITavisen og held fram:

«ITavisen.no har kontaktet Facebooks presseansvarlig i norden og avventer forklaring på hva som egentlig skjedde.»

Menn sel ikkje kvinnekonfeksjon

– Det er ingen menn tilsett hjå oss. Me kunne nok ha tilsett ein gay ein (ein homofil mann, red. anm.), fortalde ei svensk jente meg her om dagen.

Ho jobbar i ein butikk i Oslo som sel klede til jenter. Butikken ho jobbar i er ein del av ei stor svensk kjede, men dette trur eg er universelt: Kvinner kjøper ikkje klede av menn. Eg kjøper gjerne klede av kvinner, dei har betre smak.

Moteshow i Texas. Foto: Steve Hopson (Lisens: CC BY 2.5)

Moteshow i Texas. Foto: Steve Hopson (Lisens: CC BY 2.5)

Oppdikta postmann kan stå bak tyleskapet

Postmann Ove Ullkvam er lei av det rutineprega livet som postmann, og no turnerer han og kompisen Ragnar fylket rundt med teaterstykket _Tyl_.

Fylkesradioen melder samstundes om postkasseterror fleire stader i fylket – og i Aurland drakk dei «vin, spelte på kyrkjeorgel, ringde med klokkene og tende lys. Så stakk dei av med prestekjolen.»

Meteorologar er billegare i drift

Wikipedanten Frokor frå Fitjar har oppretta 18 965 (åtvaring: denne lista er LANG!)  artiklar på Nynorsk Wikipedia, som artiklane om alle fjordane i Noreg og dei fleste innsjøane i Europa – totalt 69 734 redigeringar.

Meteorologen i Aserbajdsjan er av dei mange som bruker fritida si på ein dugnad for å gjere folk klokare.

Om å vera i slekt med Olav Stedje

Eg helsa på ein kar frå Austlandet på pubben i Sogndal i julehelgi, han er visst gift eller sambuar med ei jente frå Sogndal. «Ho er i slekt med Olav Stedje,» sa han. Olav Stedje var trubadur denne kvelden, slik han er kvar jul. «Det er eg òg,» sa eg. «Så då er dama di og eg i slekt. Tremenningar, trur eg.»